3+1 vicces babaváró ajándék ötlet

Ha egy kedves ismerősöd, barátod, munkatársad vagy rokonod babát vár, biztosan szeretnéd meglepni valami szép és hasznos ajándékkal. De miért ne lehetne az ajándékod vicces is? A humor ugyanis nagyon fontos a várandósság alatt, hiszen segít oldani a feszültséget, erősíti az immunrendszert, és jó hangulatot teremt. Ha szeretnél valami olyan babaváró ajándékot vinni, ami mosolyt csal az anyuka és az apuka arcára, akkor nézd meg ezeket az ötleteket!

1. Vicces póló kismamáknak

Ha azt szeretnéd, hogy a kismama jól érezze magát a bőrében, és büszkén viselje a pocakját, akkor adj neki egy vicces pólót, amin valamilyen humoros felirat vagy kép szerepel, ami a kismamák életére, a babavárásra, vagy a pocaklakóra utal. Például: “Kukucskáló pocaklakó”, “Baby on board”, “It’s a boy/girl”, “Babaláb nyomos felső”, stb. A vicces póló nem csak jópofa, de kényelmes is, hiszen speciálisan a kismamák igényeire szabott, rugalmas anyagból készül, ami nem szorítja a pocakot, és nem irritálja a bőrt. A vicces pólóval a kismama nem csak magát, de a környezetét is megnevetteti, és jó hangulatot teremt.

2. Vicces könyv kismamáknak

Ha azt szeretnéd, hogy a kismama ne csak a terhesség nehézségeire gondoljon, hanem a vidám oldalára is, akkor adj neki egy vicces könyvet, ami humorosan mesél a kismamák mindennapjairól, a terhesség kihívásairól, vagy a babanevelés fortélyairól. A vicces könyv nem csak szórakoztató, de hasznos is, hiszen tanácsokat, tippeket, és tapasztalatokat oszt meg a kismamával, amik segíthetnek neki a terhesség alatt és után. A vicces könyvvel a kismama elűzheti az aggodalmait, és felkészülhet a babára.

3. Horoszkóp babának

Ha azt szeretnéd, hogy a kismama többet tudjon meg a pocaklakójáról, akkor készíttesd el neki a baba horoszkóp elemzését, ami elárulja, milyen lesz a baba személyisége, jellemzői, tehetségei, szerencséje, stb. A horoszkópot a baba születési dátuma, ideje, és helye alapján készíttetheted el, vagy ha ezek még nem ismertek, akkor a tervezett születési időpont alapján. A horoszkóp nem csak érdekes, de kedves is, hiszen megmutatja, hogy mennyire figyelsz a kismamára és a babára. A horoszkóppal a kismama közelebb érezheti magához a babát, és jobban megismerheti őt.

+1 A pelenkatorta

Ha azt szeretnéd, hogy a kismama praktikus és szép ajándékot kapjon, amit használni is tud, akkor adj neki egy pelenkatortát, ami pelenkákból, babaholmikból, és díszekből álló torta formájú alkotás. A pelenkatorta nem csak látványos, de hasznos is, hiszen a pelenkák és a babaholmik mind olyan dolgok, amikre a kismamának szüksége lesz, amikor megszületik a baba. A pelenkatortát a kismama ízléséhez, a baba neméhez, vagy a babaszoba színéhez igazíthatod, és olyan dolgokat tehetsz rá, mint cumi, cumilánc, textilpelenka, zokni, sapka, body, stb. A pelenkatortával a kismama nem csak egy szép dekorációt, de egy hasznos csomagot is kap.