Babaváró buli ajándék

Jó ideig ez lesz a kismama utolsó alkalma arra, hogy nem kelljen haza sietnie és csak magára figyelhessen, szórakozhasson önfeledten.

Éppen ezért, a babás ajándékokon kívül, a kismamára is gondoljatok.

Babaváró buli ajándék ötletek a kismamának

Készítsetek fényképeket a bulin, és később egy fotóalbumba rakosgatva adjátok át a kismamának. Ez kiváló ajándék, hiszen mindig felidézheti a legmulatságosabb, legszebb pillanatokat a babaváró buliján.

Adhatok egy doboznyi „gondoskodást” is. Egy karton (vagy egyéb) dobozt dekoráljatok ki, és tegyetek bele kis „ajándékkártyákat” melyeket később beválthat. Ilyeneket írjatok rá például, hogy ‘ebédet viszek’, ‘viszek neked a kedvenc sütidből’, ‘elmosogatok’, stb. A kártya hátoldalára írjátok rá annak a nevét akinél „beválthatja”.

Ajándék ötletek babaváró bulira, amik a babának szólnak

Az egyik leghasznosabb ajándék még mindig a pelenka, hiszen a kisbaba több ezer pelenkát használ pelenkás éveiben. De, hogy ne állíts oda egy csomag pelenkával, rendelhetsz pelenkatortát is. Ezek a torták is igazán személyesek lehetnek, és tele pakolhatók különböző, szintén hasznos babaholmikkal. Amikor én voltam kismama én is kaptam, és nagyon örültem neki. Bele voltak rejtve kis baba ruhák, pléd, textilpelenka is. Hasznos, és mutatós ajándék volt.

Szuper ajándék még a babaruha, ezeket is meg lehet már rendelni csodaszép ruhacsokor formában is, vagy díszdobozba csomagolva.

További babaváró buli ajándék ötletek

Jó ajándék lehet még  a babaszoba falára dekoráció, például mesefigura festetése szakemberrel/művésszel.

Érdemes megbízni a kispapát, a kelengye lista hiányzó elemeinek megsúgására, így biztosan olyan babás kellékeket vihetünk ami hasznos lesz. Ebben az esetben azonban fontos, hogy megbeszéljétek ki mit tervez venni a lsitáról, hogy ne vigyetek például 3-4 játszószőnyeget.

A babaápolási termékeket én nem ajánlom, mert az első időkben szinte  mindenből a gyógyszertári változatot fogják használni.

De biztos vagyok benne, hogy a kismama minden ajándéknak ugyanúgy fog örülni, hiszen tőletek kapja, a számára fontos személyektől.