Babaváró buli helyszínek

babaváró buli helyszín

A legfontosabb, hogy a kismamának is megfelelő helyszínt találjunk.

Ne kelljen órákat utaznia a babaváró bulija helyszínére. Ezt akkor is tartsuk szem elött, ha meglepetés buli lesz.

Mindig a hely méretei alapján határozzunk meg a vendégek számát.

Babaváró buli helyszín ötletek

  • A szervező otthonában:

A bulit tarthatjátok a szervező otthonában is. Ha meglepetés buliban gondolkodtok, akkor talán ebben az esetben a legkivitelezhetőbb, hogy a kismama ne tudjon róla.

  • A kismama otthonában:

Ha ezt a lehetőséget választjátok, akkor gondoskodjatok róla, hogy a kismamának semmi  teendője ne legyen! Sem a buli előkészületeivel (dekorálás, ételek, italok elkészítése)kapcsolatban, sem a buli utáni rendrakásban. Neki csak a szórakozásból kelljen kivennie a részét. Ebben az esetben viszont nehezen kivitelezhető a meglepetés buli.

  • Kávézó, étterem:

Ez a helyszín jó lehetőség arra, hogy a kismama  kimozduljon még egyszer a barátnőivel, családtagjaival az otthonán kívül, hiszen a baba megérkezése után erre egy ideig nem lesz lehetősége. Ebben a verzióban az a jó, hogy megvalósítható a meglepetés buli, hátránya viszont, hogy ha nem bérelhető ki külön rész, akkor nem lesz olyan családias hangulatú, mint szeretnénk.

+ Ötlet babaváró buli helyszínnek

Ha az időjárás engedi, akkor akár kint is megtartható a buli, például a kismama vagy a szervező kertjében (ha van). De szervezhető ahhoz a barátnőhöz, családtaghoz akinek megfelelő kertje van egy ilyen eseményhez a vendégek létszámához.